La intel·ligència humana, motor de la intel·ligència artificial.
Un binomi que impulsa el progrés

Què és?

La nit de l’empresa és ja una cita obligada del món econòmic, polític i empresarial

Fa prop de 30 anys que la Cecot organitza aquest esdeveniment, que pretén homenatjar a les empreses i persones emprenedores del nostre país

Totes les empreses associades a la Cecot tenim una cita a la qual no podem faltar! Celebrarem la nostra trobada anual en el marc relacional de la Nit de l’Empresa, que enguany organitzem a Sant Cugat del Vallès, i coneixerem les empreses guardonades amb els Reconeixements al Progrés Empresarial 2023.

La #NitCecot arriba a la seva 28a edició amb l’energia de sempre per continuar posant en relleu la tasca i la contribució de les nostres empreses a l’economia i el compromís actiu vers la nostra societat.

Aquest any posarem al centre del debat la simbiosi tecnològica que estem vivint entre la intel·ligència artificial i la intel·ligència humana a les nostres empreses i al nostre entorn. Un binomi que, en equilibri, no dubtem que impulsarà el progrés tecnològic, científic, social i econòmic del nostre país.

Aquesta relació simbiòtica entre la intel·ligència humana i la intel·ligència artificial ha donat lloc a avenços significatius en una àmplia gamma de camps, incloent la medicina, la robòtica, la indústria, la ciència de dades, la conducció autònoma i molts altres. Les capacitats humanes per conceptualitzar, dissenyar, programar i supervisar sistemes d’IA són crítiques per al seu desenvolupament i implementació exitosos.

Les persones han estat essencials per a la creació d’algorismes d’aprenentatge automàtic i sistemes d’aprenentatge profund. La recopilació, l’etiquetatge i l’anàlisi de dades requereixen la participació activa de persones. Aquestes dades són la matèria primera que alimenta els models d’IA i permet als sistemes aprendre i millorar. Sense la intervenció i la curació de les dades per part de les persones, els sistemes d’IA no podrien funcionar eficaçment.

A més, la intel·ligència humana és responsable de definir els objectius i les normes ètiques que guien el desenvolupament de la intel·ligència artificial. Les decisions sobre com utilitzar la IA, quins problemes abordar i quins límits establir són preses per les persones. Així, la intel·ligència humana juga un paper crucial en garantir que la IA sigui beneficiosa i ètica per a la societat.

Tanmateix, és important destacar que, tot i que la intel·ligència humana ha estat un motor essencial per al desenvolupament de la intel·ligència artificial, aquesta no està restringida per les limitacions biològiques i pot arribar a superar les capacitats humanes en molts àmbits, com el processament de dades massives o la velocitat de càlcul.

La intel·ligència humana ha estat el motor inicial i continua sent essencial per al desenvolupament i la supervisió de la IA, mentre que la IA, amb el temps, pot augmentar les capacitats humanes i transformar molts aspectes de la nostra societat i la manera en què vivim i treballem. I hem d’estar preparats per adaptar-nos.

28 anys reconeixent la bona feina de les empreses catalanes

La Cecot organitza els seus Reconeixements empresarials des de l’any 1995 que han anat evolucionant en paral·lel, i a vegades per davant, dels nous paradigmes empresarials i econòmics que s’han anat desenvolupant en les darreres dècades. Amb el temps, aspectes com la responsabilitat social, la sostenibilitat, la prevenció i salut laboral o la digitalització han anat prenent rellevància en el marc d’aquests guardons i en les bases per la convocatòria dels mateixos, i continuarem incorporant a la valoració de les candidatures, tots aquells aspectes d’actualitat que millorin la competitivitat empresarial tenint sempre present la preocupació per l’entorn i la cohesió social.

Els Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial prenen especial importància en el transcurs de l’acte de lliurament de guardons que organitzem sota el nom de La Nit de l’Empresa, una cita consolidada en les agendes dels empresaris i empresàries d’arreu de Catalunya. 

L’edició d’enguany tindrà lloc el proper 26 d’octubre del 2023 al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès

“Un esdeveniment per connectar a empreses, professionals, administració i societat”

La 28a edició de la Nit de l’Empresa ja escalfa motors

Aquest passat 11 de juliol vam fer l’acte de signatura amb les empreses i institucions que, enguany, ens ajudaran a fer possible la Nit de l’Empresa. 

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres!

 

 

 

*Amb l’enviament d’aquest formulari confirmeu que heu llegit la següent Informació bàsica sobre Protecció de Dades:

Responsable: Cecot.
Finalitat: Respondre les sol·licituds d'informació de l'interessat i l’establiment o manteniment de relacions comercials.
Legitimació: La legitimació es realitza a través del consentiment de l’interessat/da, així com de l’interès legítim en el desenvolupament de la relació comercial.
Destinataris: Les fundacions, gremis i associacions del Grup Cecot.
Drets: Podreu exercir el vostre dret d’accés, rectificació, oposició, limitació i supressió de totes les dades a rgpd@cecot.org
Informació addicional: Podeu consultar la informació detallada sobre la nostra Política de Privadesa a la nostra pàgina web.

 

9 + 7 =