La teva empresa es mereix un reconeixement

Estem buscant empreses com la teva

4 passes per presentar la vostra candidatura

01

Bases

Consulta les bases de participació i els criteris de valoració.

02

Categoria

Escull la categoria* que més s'adigui amb els vostres assoliments.

*Podeu presentar-vos a un màxim de dues categories diferents

03

Full de participació

Obre l’arxiu que conté el full de candidatura i complimenta’l amb la informació sol·licitada.

04

Formulari

Omple el formulari de presentació de candidatures, adjunta l’arxiu amb el vostre full de participació i el marerial addicional i envia’ns-el!

El termini per presentar candidatures és fins el

diumenge 15 de setembre de 2024

La reunió de deliberació del Jurat serà el pròxim

dimecres 2 d'octubre de 2024

El lliurament de guardons serà el

dilluns 21 d’octubre de 2024

Tria categoria i presenta la teva candidatura

Compromís amb l’eficiència energètica i sostenibilitat

La teva empresa ha implementat mesures d’eficiència energètica per estalviar energia? Està fent passes cap a un model més sostenible i que tingui en compte el medi ambient? Aquest reconeixement és per a vosaltres.

Patrocina:

Transformació digital i innovació tecnològica

SECTOR INDÚSTRIA

Tens una empresa del sector industrial i creus que ha destacat per haver transformat digitalment el seu model de negoci, els seus processos, els seus productes i serveis, o la relació amb els seus clients gràcies a internet i les noves tecnologies? T’estem buscant!

Patrocina:

Transformació digital i innovació tecnològica

SECTOR SERVEIS

Tens una empresa del sector serveis? ha destacat per haver transformat digitalment el seu model de negoci, els seus processos, els seus productes i serveis, o la relació amb els seus clients gràcies a internet i les noves tecnologies?

Patrocina:

Comerç Innovador

Tens un comerç a Catalunya? Creus que ha destacat per la seva capacitat d’adaptar-se a les noves tendències i hàbits de consum, satisfent les noves demandes i necessitats de les persones que consumeixen de manera omnicanal? Presenta la teva candidatura i obté el reconeixement que mereixes!

Patrocina:

Millor jove iniciativa empresarial

Es valorarà la tasca d’aquells empresaris/es i emprenedors/es que amb el seu esforç i dedicació aconsegueixen engegar nous projectes empresarials. Si tens menys de 41 anys i has posat en marxa un nou projecte empresarial, presenta-t’hi!

Promogut per: | Amb el patrocini de:

Pime socialment responsable

La teva companyia ha fet una aposta decidida per a la RSC? Té menys de 250 treballadors i menys de 50M de facturació anual? Si és així, aquest reconeixement és per a vosaltres!

Patrocina:

Empresa Saludable

CATEGORIA FORA DE CONCURS

Vítaly organitza la 6a edició del Premi a l’Empresa Saludable en el marc dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial 2024.

Presenta la teva candidatura

Omple el formulari de presentació de candidatures, adjunta l’arxiu amb el vostre full de participació i el material addicional i envia’ns-el!

Bases i reconeixements

SOBRE ELS RECONEIXEMENTS

La convocatòria per optar als Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial 2024 és oberta per a totes les empreses i professionals amb seu social a Catalunya i de tots els sectors econòmics que hi vulguin participar d’ara fins el proper 15 de setembre. Amb aquests guardons la Cecot reconeix públicament a empreses i professionals que durant el darrer any han destacat pel seu esforç i bons resultats a l’entorn de l’activitat empresarial i/o del món econòmic.

RECORDA! El lliurament de guardons tindrà lloc durant la 29a Nit de l’Empresa de la Cecot el dilluns 21 d’octubre de 2024.

Qui hi pot optar?

Podran optar als Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial 2024 totes les empreses, professionals, associacions empresarials i persones emprenedores amb seu social a Catalunya que durant el 2023 s’hagin destacat en alguns dels camps ressenyats a les bases següents.
Els guardonats amb un Reconeixement l’any anterior han de deixar passar mínim una edició per tornar a optar a un Reconeixement Cecot en una categoria diferent i un mínim de tres edicions per tornar a optar a la mateixa categoria.

A quantes categories?

Els candidats poden optar a qualsevol de les categories obertes d’aquests Reconeixements 2024 i poden presentar la seva candidatura a un màxim de dues categories diferents.

Fins quan es poden presentar candidatures?

Les candidatures es poden presentar, per iniciativa pròpia o mitjançant un o una proposant, via els formularis digitals de la pàgina web www.nitempresa.cat o bé per correu electrònic a info@nitempresa.cat, fins el dia 15 de setembre de 2024 d’acord amb el format dels formularis de candidatures que poden accedir-se mitjançant el web, i amb totes les dades complimentades per facilitar l’avaluació del jurat qualificador.

Confidencialitat dels documents

La documentació presentada pels participants quedarà dipositada confidencialment al Departament de Comunicació de la Cecot per a la seva divulgació en exclusiva entre els membres que conformen el Jurat dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial. L’objecte d’aquesta informació és la d’optar a un Reconeixement i permetre l’avaluació i la presa de decisió dels membres del Jurat. Està, doncs, prohibida la seva reproducció, total o parcial, o l’ús per altres finalitats diferents a la descrita inicialment.

El Jurat

El jurat pot declarar deserts els reconeixements que segons el seu criteri no reuneixin prou mèrits o perquè no hi hagi prou informació en la presentació. També pot requerir més informació, si ho considera oportú, per poder fer una avaluació més completa del projecte presentat.
El jurat resoldrà totes les qüestions que sorgeixin i que no estiguin especificades en aquestes bases.

Avantatges

Totes les empreses que presentin candidatura podran gaudir dels avantatges en l’ús o consum dels serveis en modalitat Cecot | Open. L’empresa guanyadora de cada categoria gaudirà d’un any d’avantatges en l’ús o consum de serveis en modalitat Cecot | Bàsic.

La participació és completament gratuïta i fer-ho només implica l’acceptació de les bases a la seva totalitat.

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres!

*Amb l’enviament d’aquest formulari confirmeu que heu llegit la següent Informació bàsica sobre Protecció de Dades:

Responsable: Cecot.
Finalitat: Respondre les sol·licituds d'informació de l'interessat i l’establiment o manteniment de relacions comercials.
Legitimació: La legitimació es realitza a través del consentiment de l’interessat/da, així com de l’interès legítim en el desenvolupament de la relació comercial.
Destinataris: Les fundacions, gremis i associacions del Grup Cecot.
Drets: Podreu exercir el vostre dret d’accés, rectificació, oposició, limitació i supressió de totes les dades a rgpd@cecot.org
Informació addicional: Podeu consultar la informació detallada sobre la nostra Política de Privadesa a la nostra pàgina web.

5 + 9 =