Tornen els Reconeixements Empresarials de la Cecot


La convocatòria per optar als Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial 2023 és oberta per a totes les empreses i professionals amb seu social a Catalunya i de tots els sectors econòmics que hi vulguin participar d’ara fins el proper 15 de setembre. Amb aquests guardons la Cecot reconeix públicament a empreses i professionals que durant el darrer any han destacat pel seu esforç i bons resultats a l’entorn de l’activitat empresarial i/o del món econòmic.

28a Nit de l’Empresa

Una nit de reivindicació i “fer empresa”

La 28a edició de la Nit de l’Empresa de la Cecot i l’entrega dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial ja té dia i lloc. Aquest 2023, l’esdeveniment tindrà lloc el dia 26 d’octubre al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès.

La Nit de l’Empresa de la Cecot és una cita important en el món empresarial, polític i econòmic havent-se convertit en un dia de reivindicació, de networking i de posar en valor la bona feina que fan les nostres empreses.

Les entrades encara no estan a la venda, però ja t’ho pots guardar a l’agenda

14 + 3 =

We won’t spam!

*Amb l’enviament d’aquest formulari confirmeu que heu llegit la següent Informació bàsica sobre Protecció de Dades:

Responsable: Cecot.
Finalitat: Respondre les sol·licituds d’informació de l’interessat i l’establiment o manteniment de relacions comercials.
Legitimació: La legitimació es realitza a través del consentiment de l’interessat/da, així com de l’interès legítim en el desenvolupament de la relació comercial.
Destinataris: Les fundacions, gremis i associacions del Grup Cecot.
Drets: Podreu exercir el vostre dret d’accés, rectificació, oposició, limitació i supressió de totes les dades a rgpd@cecot.org
Informació addicional: Podeu consultar la informació detallada sobre la nostra Política de Privadesa a la nostra pàgina web.